Importeur en leverancier van bouwmachines voor verhuur en verkoop

 

Welkom bij Van Haut

Van het leveren van machines en materieel voor wegenbouw, over grond- en rioleringswerken en woningbouw, tot prefab, industriële constructies, hoogbouw, industriebouw en waterbouw: Van Haut uit Kruibeke (Antwerpen) nv biedt u de hoogste graad van dienstverlening, onze belangrijkste toegevoegde waarde!

 

Denk aan een nood depannagedienst 24/24u en 7/7d, technische ondersteuning op uw werf, installatie en opleiding van de operatoren, een eigen CAD-afdeling, het inzetten van een vrachtwagen voor leveringen en afhalingen en het reinigen van gehuurde bekisting.

 

Voor bijkomende informatie staan de medewerkers van Van Haut uit Kruibeke, steeds te uwer beschikking. Aarzel niet ons te contacteren.

Als jong en dynamisch bedrijf met een 35-tal geschoolde en ervaren personeelsleden, kan u dan ook rekenen op een professionele aanpak en een correcte dienst na verkoop!

 

Ontdek onze bedrijfsfilosofie, waarin we de klemtoon leggen op een topservice voor al onze klanten: sterke merken met kwaliteitsimago, een focus op naverkoop, klantgerichte oplossingen, langetermijn relaties met zowel klanten als leveranciers en een brede waaier aan producten voor de bouw en aanverwante industrieën.

 

Onze specialisaties? Bekisting, beschoeiing, betonstaal, hoogwerkers, verreikers, trilblokken, trilplaten, betoncentrales, meva en sbh.

 

Zit u nog met vragen omtrent onze diensten of producten, zoals bekistingen, bouwmachines, betoncentrales, funderingsmachines of zaagmachines, ...? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren! Wij helpen u graag verder.

Van Haut, Construction Equipment, Kruibeke