Bekistingen huren of kopen? Van Haut nv in Kruibeke is uw partner!

 
van haut
prefab en betonstaalmachines van haut
hoogwerkers Bouwmachines
van haut nv in kruibeke Beschoeiing
van haut nv in kruibeke Bekisting
van haut nv in kruibeke

Bekistingen

Bekistingen huren of kopen? Reken op een voortreffelijke service bij bekistingsspecialist Van Haut in Kruibeke (Antwerpen)!

 

Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment en verzorgen de meest volledige service: bespreking van het ontwerp, CAD bekistingsplannen, enz. Iedere gehuurde bekisting wordt bij ons nagekeken, gereinigd en hersteld. Machinale verwerking volgens de hoogste kwaliteitseisen!

 

Ook voor beschoeiing kunt u bij ons terecht!

 

Contacteer ons voor meer informatie!

Maak kennis met ons verkoopsgamma in bekisting:

- EcoAs:

EcoAs is een handzaam en veelzijdig bekistingssysteem en is uitermate geschikt voor het vervaardigen van balken, kolommen en kelders. De elementen, uitgevoerd met de Alkus bekistingsplaat, zijn manueel te plaatsen.

 

- StarTec:

Deze bekisting kan u inzetten bij wanden van iedere hoogte en is de perfecte oplossing voor zowel de middelgrote als de kleinere aannemer. StarTec is bijzonder geschikt voor woning-, utiliteitsbouw- en de weg- en waterbouw. Dankzij dit robuuste systeem kunnen grotere vlakken met de kraan verplaatst worden. De elementen zijn uitgevoerd met de Alkus bekistingsplaat.

 

- Mammut:

Het sterkste elementsysteem, uitermate geschikt voor ondernemers die zich vooral focussen op de utiliteits-, civiele en/of waterbouw. De elementen zijn uitgevoerd met de Alkus bekistingsplaat.

 

- Mammut 350:

Ontdek de reus van de bekistingssystemen! Ervaar met zijn hoogte of breedte van 3,5 meter een ongekend rendement. De elementen zijn uitgevoerd met de Alkus bekistingsplaat.

 

- CaroFalt:

CaroFalt is de verrijdbare, samenvouwbare kolombekisting. De elementen zijn uitgevoerd met de Alkus bekistingsplaat.

 

- Steunbokken:

Enkelzijdige bekisting wordt meer en meer gebruikt. Meva biedt het antwoord op het betonneren in 1 stortfase van enkelzijdige tot storthoogtes van 12 meter.

 

- Ronde bekisting:

U kan kiezen uit verschillende opties: van polygonaal tot perfecte ronde bekisting.

 

- Ondersteuningen en plafondbekisting:

Van trek- en duwschoor tot stempels. Afschoring op hoogte middels Triplex schoren. U kan bij ons terecht voor  verrijdbare tafels en MevaDec. We bieden voor elke hoogte een aanpak!

 

- Alkus kunststofplaat:

In 2000 lanceerde Meva de vol kunststofplaat. Nu 8 jaar later, heeft deze kunststofplaat bewezen meer dan 1000 storten aan te kunnen. Het heeft zijn meerwaarde naar esthetisch verantwoord beton al meermaals bewezen!

 

- Bekistingsaccessoires:

Op zoek naar PVC buizen, afstandshouders, dichtstoppen en –konussen? Of ontkistingsolie en betonverwijderaar? Zwelstrip en waterkeringsplaat? U vindt deze bekistingsaccessoires allemaal bij Van Haut.

 

Wenst u meer informatie omtrent het huren of kopen van bekistingen? Aarzel dan niet contact op te nemen met Van Haut!