Van Haut nv in Kruibeke: de specialist in betonstaal machines en betonijzer machines.

 
van haut
prefab en betonstaalmachines Betonstaal machines
Knipmachine Betonijzer machine
Buig- en knipmachine Beugelautomaten
Beugelautomaat met robot

Betonstaal machines en betonijzer machines


Bij Van Haut in Antwerpen (Kruibeke) kunt u terecht voor betonijzer machines, prefabmachines en betonstaalmachines, waaronder beugelautomaten, richtmachines, knipmachines, buigmachines en nettenlasmachines voor de verwerking van betonstaven, betonijzer, betonstaal, wapeningsstaal, bobijnen, wapeningsnetten.

Wij verdelen exclusief de merken Schnell, Simpedil, Edilgrappa en Diamond die garant staan voor kwalitatieve betonijzer machines.

 

Schnell verwerking van staven
In dit gamma van Schnell vindt u knipstraten voor kleine en grote tonnages, waarbij volautomatisch laden mogelijk is. Alsook stockage, afvoer en buffering naar uw behoeften.

 

Schnell verwerking van rollen
Schnell heeft een compleet gamma aan beugelautomaten, multifunctionele centra en richtautomaten. Schnell heeft nu ook als eerste een opvangrobot die de beugels grijpt en sorteert (APPS systeem "automatic picking & packing system").

 

Schnell verwerking van netten 
Schnell heeft een volledig aanbod in nettenplooimachines, nettenknipmachines en nettenlasmachines. Deze verwerkingsmachines maken zowel de klassieke standaard netten als  de bijzondere engineered mesh, volledig op maat gemaakt.

 

Schnell assemblagemachines 
Hieronder vallen de balkspiralen, balkenlasmachines , palenmachines en multi-assemblage machines. Deze betonijzer machines zijn in staat om uw volledige wapeningskorven te assembleren.

 

Simpedil, Edilgrappa en Diamond plooi- en knipmachines
Deze plooimachines en knipmachines (of combinés) zijn kleinere betonstaal machines die ideaal gebruikt kunnen worden op de werf.

 

Hijswerktuigen 
Een compleet gamma hijsmiddelen  en klemmen voor het veilig manipuleren van coils (bobijnen), betonstaven en wapeningsnetten.

 

Schnell software
Schnell biedt tevens software aan voor het aansturen van de betonijzermachines, het verwerken van de orders alsook voor planning, levering en facturatie.

 

Kortom wil u een kwalitatieve betonverwerkingsmachine, een betonijzermachine of een betonstaalmachine kopen, met advies en service na verkoop, contacteer ons voor meer informatie en prijzen!

 
Simpedil betonijzer machine
Simpedil plooimachine Betonijzer machine
Simpedil knipmachine